EXCLUSIV! Mama Andreei Tonciu, prima reacție după apariția pozelor cu fiica ei bandajată la cap: “Mi-a trimis o poză. A bătut-o soră-sa…””

Publicat: 06 ian. 2022, 17:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mama Andreei Tonciu, prima reacție, după apariția pozelor cu fiica ei bandajată la cap, imagini publicate de CANCAN.RO.

Andreea Tonciu, apariție șocantă cu doar câteva ore înainte de a-și lua zborul către Republica Dominicană unde va concura la Survivor România 2022! Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedetăcamuflată” cu glugă pe cap și mască pe față. Gluga îi acoperea bandajul imens pe care-l avea împrejurul capului.

Ce spune mama Andreei Tonciu?

În presă s-a scris bruneta ar fi avut vreun accident de este atât de bandajată. Mama vedetei se pare nu știe nimic de vreun accident…

Mama Andreei Tonciu spune a primit și ea o poză de la fiica ei în care apare vânălângă ochi, însă știe și face tratamente de înfrumusețare pentru a arăta impecabil la Survivor, în Republica Dominicană, unde nu va avea voie folosească pic de machiaj.

Mama Andreei Tonciu: „Zicea că-și face…”

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine. Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo”, a declarat Maria Tonciu pentru CIAO.RO.

Publicat: 06 ian. 2022, 17:48 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×