EXCLUSIV! Mama Andreei Tonciu, prima reacție după apariția pozelor cu fiica ei bandajată la cap: “Mi-a trimis o poză. A bătut-o soră-sa…””

Publicat: 06 Jan. 2022, 17:48 Vedete

Mama Andreei Tonciu, prima reacție, după apariția pozelor cu fiica ei bandajată la cap, imagini publicate de CANCAN.RO.

Andreea Tonciu, apariție șocantă cu doar câteva ore înainte de a-și lua zborul către Republica Dominicană unde va concura la Survivor România 2022! Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedetăcamuflată” cu glugă pe cap și mască pe față. Gluga îi acoperea bandajul imens pe care-l avea împrejurul capului.

Ce spune mama Andreei Tonciu?

În presă s-a scris bruneta ar fi avut vreun accident de este atât de bandajată. Mama vedetei se pare nu știe nimic de vreun accident…

Mama Andreei Tonciu spune a primit și ea o poză de la fiica ei în care apare vânălângă ochi, însă știe și face tratamente de înfrumusețare pentru a arăta impecabil la Survivor, în Republica Dominicană, unde nu va avea voie folosească pic de machiaj.

Mama Andreei Tonciu: „Zicea că-și face…”

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine. Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo”, a declarat Maria Tonciu pentru CIAO.RO.

Publicat: 06 Jan. 2022, 17:48 Vedete
Pe aceeași temă