Sora Andreei Tonciu, dependentă de operații estetice? La doar 21 de ani, Lorena se pregătește de o nouă intervenție

Publicat: 22 May. 2021, 21:25 Vedete

Sora Andreei Tonciu, pe masa de operație, din nou, la o clinică din Turcia! Lorena a apelat din nou la specialist pentru o intervenție chirurgicală estetică de mare finețe!

Sora Andreei Tonciu, o nouă operație la nivelul feței

Reporterii CIAO.RO au aflat că sora Andreei Tonciu a plecat val-vârtej în Turcia pentru a-și face o nouă operație estetică, și nu una oarecare, ci o intervenție de mare finețe.

Lorena a ajuns pe mâna unui medic renumit. Ea ar fi trebuit să se opereze în urmă cu o lună, însă, din cauza restricțiilor ce au fost în Turcia, intervenția s-a amânat. Recent însă, bruneta a ajuns la clinică pentru a-și face operația mult dorită. Este vorba despre o rinoplastie secundară, o operație de mare finețe.

“Lorena și-a făcut rinoplastie secundară, la medicul celebru, Hakan, cel pe mâna căruia a fost și Andreea Tonciu, sora ei, atunci când și-a dorit să-și micșoreze nasul. Lorena este la a doua operație la nas, aceasta numindu-se rinoplastie secundară, adică de finețe, acesta fiind și motivul pentru care l-a ales pe acest doctor, care este maestru. Doctorul are un program foarte încărcat, are programări până anul viitor, are lista de așteptare. Sora Andreei a ajuns la acest medic cu ajutorul lui Ensar Duman și al echipei acestuia”, susțin surse din anturajul surorilor Tonciu.

Lorena a postat o imagine, pe Instastory, zilele trecute, în care apare cu branula în mână, însă nu a dezvăluit pentru ce operație se pregătește.

Foto: Arhiva CIAO.RO/ Facebook Lorena Tonciu / Instagram Ensar Duman /

Publicat: 22 May. 2021, 21:25 Vedete
Pe aceeași temă