TOP CIAO.RO | Faimoasele vs. Războinicele. Cine câştigă titlul de cea mai sexy concurentă de la Survivor România All Stars

Publicat: 18 ian. 2024, 16:06 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Survivor România All Stars a adus în faţa telespectatorilor în cel de-al cincilea sezon, cele mai tari nume care au participat la edițiile precedente. 10 Faimoşi şi 10 Războinici se înfruntă pentru a pune mâna pe marele premiu. Însă acum, le avem în prim-plan pe concurentele care au demonstrat că pot face faţă oricărei provocări. CIAO.RO a alcătuit un clasament al femeilor puternice care fac senzaţie în Republica Dominicană.

Cine câştigă titlul de cea mai sexy concurentă de la Survivor România All Stars? Doar cu un singur click vă puteţi face o idee. GALERIA FOTO este plină cu imagini provocatoare ale concurentelor show-ului. Bătălia Faimoaselor contra Războinicelor a început!

Andreea Tonciu: Am acceptat provocarea și vreau să mă bucur”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a petrecut câteva zile de vis în Dubai alături de familia ei. Nu a uitat de fanii de pe reţelele de socializare pe care i-a ţinut la curent cu activităţile pe care le-a făcut acolo. Aşa cum era de aşteptat, bruneta a publicat unele imagini extrem de provocatoare, care au devenit imediat virale în mediul online.

De asemenea, Andreea Tonciu a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru CIAO.RO, înainte de a începe competiţia. Vedeta ne spunea că a fost surprinsă în momentul în care a primit propunerea de a se reîntoarce în show, dar a acceptat-o cu bucurie.

„O să fiu sinceră și o să spun că am fost foarte surprinsă. Inițial m-am gândit că poate faptul că în urmă cu doi ani mi-am dorit să mă întorc acasă după o perioadă relativ scurtă mă face să nu fiu potrivită pentru acest format. Însă, apoi am analizat și știu că odată ce-mi pun ceva în minte, pot face față.

Așa că am acceptat provocarea și vreau să mă bucur și mai mult de ceea ce presupune acest format”, ne-a declarat Andreea Tonciu.

Ștefania Stănilă: „Mă duc să-mi demonstrez că nimic nu e imposibil”

La scurt timp după ce a fost anunțată oficial ediția Survivor All Stars, fosta gimnastă Ștefania Stănilă a postat un mesaj pe contul ei de Instagram:

„Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Abia așteptam să împărtășesc cu voi această veste. Pe 2 Ianuarie plec. Plec pe insula Dominicană la SURVIVOR ALL STARS. Cred că tot ce am făcut în viața asta mă leagă de această experiență. E foarte ciudat pentru că nu a trecut mult timp de când m-am întors și acum plec iar. Motivul principal pentru care vreau să mă întorc este faptul că simt și simt din tot sufletul, că pentru mine Survivor nu s-a încheiat. Mă duc să-mi continui povestea și să închei acest capitol așa cum știu eu mai bine…”

Fanii i-au transmis multe mesaje de încurajare, dar cu siguranţă nu au ignorat contentul fostei gimnaste. Pe reţelele de socializare, Faimoasa publică foarte des imagini cu ea în care apare în ipostaze provocatoare.

Dar nu e singura! Topul este întregit de Roxana Nemeş, Elena Ionescu, Ana Porgras, Maria Lungu, Alexandra Duli şi Maria Chiţu.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 ian. 2024, 16:06 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×