Mărturisirile Anei Porgras, fosta concurentă ”Survivor România”: „Am avut rupte picioarele, mâinile, degetele”

Publicat: 07 iun. 2021, 14:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ana Porgras a făcut o serie de declarații despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, cât timp a activat în lumea sportivă. Gimnasta a mărturisit că a avut picioarele, mâinile și degetele rupte.

Campioana mondială a gimnasticii românești a făcut o serie de dezvăluiri despre drumul cu obstacole pe care l-a avut în cariera sportivă. Ana Porgras a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. De asemenea, ea a fost nevoită să stea pe tușă timp de șase luni, din cauza unei accidentări în timpul campionatului european.

”Când eram pe podium și se cânta imnul, mă gândeam la toată munca pe care am depus-o, la orele de antrenament ca să ajung în acel punct. Atunci realizezi că momentele grele, când poate doreai să renunți, nu mai contează. Satisfacția pe care o ai când ți se pune medalia la gât și auzi imnul național șterge toate greutățile pe care le-ai avut ca să ajungi acolo. Ești în culmea fericirii”, a spus ea, potrivit Viva.

„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu. Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică”, a mai mărturisit Ana.

Ana Porgras a mărturisit că are două intervenții chirurgicale la menisc, iar în urma problemelor de sănătate a rămas cu sechele.

”Din fericire, am doar două intervenții chirurgicale la menisc, dar am fost destul de ghinionistă la acest capitol. Am rămas cu niște sechele, când se schimbă vremea, sau când fac antrenamente mai solicitante la sală, simt că mă doare, dar e ceva ce nu îmi afectează viața. Am avut cam tot ce se poate rupt: mâini, picioare, degete. Accidentările în gimnastică sunt frecvente, este un sport care îți solicită corpul la maximum, indiferent de cât de puternic ești. Este un sport dur”, a conchis tânăra.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras este cunoscută datorită performanțelor sale pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru țara noastră. Bruneta a reușit să aducă medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Din nefericire, aceasta s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate, iar în prezent a devenit manichiuristă.

După ce s-a retras din lumea gimnasticii, din cauza accidentărilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Ana s-a ocupat mult mai mult de imaginea sa. Bruneta s-a transformat într-o bombă sexy, ba chiar a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Și-a mărit buzele, și-a schimbat chiar și culoarea părului, iar aceste lucruri au făcut-o să devină mult mai sigură pe ea.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 iun. 2021, 14:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×