Dezvăluirile făcute de Ana Porgras despre emisiunea ”Survivor”: ”Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo”

Publicat: 13 mai 2021, 08:53 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ana Porgras, una dintre cele mai apreciate concurente care au pășit pragul emisiunii ”Survivor România”, a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele pe care telespectatorii nu le-au văzut la TV. Sportiva a vorbit deschis despre aceste lucruri, ba chiar a și mărturisit care ar fi fost motivul pentru care, spune ea, a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană.

Fosta gimnastă Ana Porgras a vorbit despre momentele pe care le-a trăit în Republica Dominicană, la ”Survivor România„. Deschisă și sinceră de fel, Ana a vorbit și despre lucrurile care nu s-au văzut la televizor, dar a mărturisit și care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care ar fi fost eliminată din emisiune.

”Cred că oamenii m-au descoperit exact așa cum sunt și în viața de zi cu zi. Au văzut în mine bunătate, educație, au înțeles că sunt neconflictuală și oamenii au venit spre mine. Faptul că eram foarte bună pe traseu cred că a fost pe planul doi, ei m-au apreciat mai mult pentru caracterul de care am dat dovadă”, spune ea pentru Viva.

Pe de altă parte, despre lucrurile care nu s-au văzut la TV, Ana Porgras a mărturisit: ”Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin. Ceea ce se întâmplă în această competiție este sută la sută adevărat. Senzația de foame ne însoțea permanent și da, am mai mâncat câte o banană găsită prin pădure… Nu am încercat să trișez, nici nu aveam cum…”.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras este cunoscută datorită performanțelor sale pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru țara noastră. Bruneta a reușit să aducă medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Din nefericire, aceasta s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate, iar în prezent a devenit manichiuristă.

După ce s-a retras din lumea gimnasticii, din cauza accidentărilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Ana s-a ocupat mult mai mult de imaginea sa. Bruneta s-a transformat într-o bombă sexy, ba chiar a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Și-a mărit buzele, și-a schimbat chiar și culoarea părului, iar aceste lucruri au făcut-o să devină mult mai sigură pe ea.

Sursă foto: captură video Youtube, arhivă CIAO

Publicat: 13 mai 2021, 08:53 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×