Ana Porgras a fost eliminată de la ”Survivor România”: ”M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam”

Publicat: 05 apr. 2021, 12:34 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ana Porgras este Faimoasa care a părăsit seara trecută competiția ”Survivor România”, de la Kanal D. Gimnasta a fost luată prin surprindere de acest lucru, deși a simțit că există posibilitatea să fie eliminată din show.

Concurenta din echipa roșie, Ana Porgras, a fost eliminată seara trecută din competiția ”Survivor România„, show-ul de la Kanal D. Gimnasta nu se aștepta neapărat ca ea să fie eliminată, însă Jador a fost și cel care a propus-o spre elimintare, alături de Sebastian. În urma votului publicului, Ana Porgras și-a luat la revedere de la colegii ei de echipă, Faimoșii.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a declarat Ana Porgras, arată Cancan.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras este cunoscută datorită performanțelor sale pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru țara noastră. Bruneta a reușit să aducă medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Din nefericire, aceasta s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate, iar în prezent a devenit manichiuristă.

După ce s-a retras din lumea gimnasticii, din cauza accidentărilor pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Ana s-a ocupat mult mai mult de imaginea sa. Bruneta s-a transformat într-o bombă sexy, ba chiar a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Și-a mărit buzele, și-a schimbat chiar și culoare părului, iar aceste lucruri au făcut-o să devină mult mai sigură pe ea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 05 apr. 2021, 12:34 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×