Survivor România All Stars 2024. Lista concurenților care au acceptat provocarea show-ului de la PRO TV

Publicat: 29 nov. 2023, 15:14 Autor: Alina Nistor Vedete
Survivor România All Stars 2024. Lista concurenților care au acceptat provocarea show-ului de la PRO TV

Survivor România este una dintre cele mai de succes emisiuni de la PRO TV. Fanii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, iar acum s-a aflat și lista concurenților! Iată cine sunt Războinicii și Faimoșii care au acceptat provocarea Survivor România All Stars 2024.

Condițiile de supraviețuire sunt dificile în jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”. Emisiunea testează limitele fizice ale concurenților, iar unii dintre ei au acceptat din nou provocarea de a participa în cel mai nou sezon: ”Survivor România All Stars 2024”.

Cei mai buni concurenți din toate sezoanele vor lupta pentru marele premiu. Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, primele nume au fost deja anunțate. Cei care au acceptat provocarea pentru a doua oară sunt Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Zmărăndescu și Andreea Tonciu. Tot din echipa Faimoșilor mai fac parte și Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă.

Cine sunt Războinicii de la Survivor România All Stars

Din echipa Războinicilor fac parte pentru a doua oară Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu și Andrei Ciobanu. Maria Chițu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag au acceptat, la rândul lor, provocarea de a-și testa limitele la ”Survivor România All Stars 2024”.

Există, însă, și rezerve! Este vorba despre Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu și Starlin. Noul sezon Survivor All Stars 2024 va debuta anul viitor, la PRO TV. Momentan, nu se știe data exactă. Cel mai probabil, și anul viitor, Daniel Pavel va fi gazda emisiunii urmărită de milioane de români.

Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Când vine vorba de igiena personală, concurenții întâmpină dificultăți deoarece nu dispun de tratament regește. Fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia se spală în Ocean. Pentru reprezentantele sexului frumos, situația este și mai dificilă atunci când vine vorba despre epilat.

Grațiela Duban, fosta concurentă din cadul show-ului, a mărturisit cum reușesc femeile să scape de părul nedorit în condițiile date. Se pare că producătorii le pun la dispoziție un aparat de ras, dar majoritatea apelează la epilarea definitivă înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

”Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane”spunea Grațiela Duban.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 29 nov. 2023, 15:14 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă