EXCLUSIV | Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars + Cine va câștiga merele premiu

Publicat: 08 mart. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Jador a oferit, în exclusivitate pentru Ciao.ro, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars. Artistul ne-a spus și cine crede că va câștiga merele premiu de la PRO TV.

Aproape două luni în junglă. Cum a fost experiența comparativ cu cea de acum doi ani?

Mult mai grea pentru că știam ce se va întâmpla, ce recompense vor urma, dar și ce jocuri ne așteaptă sau ce final va fi. Norocul a fost că am avut alt camp și barca ne lua din alt loc, pentru că altfel aș fi simțit că am revenit de la spital, cu piciorul bine și am continuat jocul (început în urmă cu trei ani). A fost mai greu, dar nu din punct de vedere al mâncării sau al altor aspecte. În primele două săptămâni îmi doream să mă recreez, să las totul în urmă, apoi m-a luat dorul.

Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars

Ce ți-a lipsit cel mai mult de acasă?

Muzica, d-asta am și început să cânt la bidoane și la tot ce găseam. Și evident, mi-a lipsit Oana, foarte mult.

Dacă tot spuneai de muzică, știm că tu ai lăsat și câte ceva pregătit înainte de plecare, nu?

Oamenii erau foarte dezamăgiți că nu voi mai lansa nimic cât eram plecat, primeam mesaje de la ei și am lăsat 2-3 piese gata. Dar acum am revenit și mă voi ocupa eu pe mai departe de lansări.

Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars

Cum a fost relația cu ceilalți din trib?

Fetele de la Războinici, care ni s-au alăturat, Alexandra și Maria, au fost foarte ok. De Andrei mi-a plăcut foarte mult. În ceea ce îi privește pe Faimoșii de la început, cu Moro eram ok, chiar dacă uneori ne mai certam câte puțin. TJ m-a amuzat încontinuu, el nu știa multe lucruri tradiționale despre români. I-am povestit despre cultura noastră, despre lucrurile pe care le facem la țară. E un om foarte mișto, știm lucruri unul despre celălalt, vă pot spune că o iubește foarte mult pe Franciska. Zmără, am înțeles că e foarte schimbat, eu așa l-am cunoscut și e un om mișto și foarte bun.

M-am înțeles cu el și aveam discuții biblice. Am discutat despre oportunitatea de a lucra împreună, pe viitor. Lui Zanni îi admir evoluția și faptul că vrea să ajungă la o normalitate sufletească. Am încercat să-l înțeleg după împăcarea noastră, are multe defecte, dar are și multe calități. Ștefi este un copil bun, i-am dat câteva sfaturi. Realizez că le-am dat tuturor câteva sfaturi.

Cine crezi că ar putea câștiga?

Iancu mi se pare cel mai bun de la Survivor. Eu spun premiul va fi câștigat de Iancu, Delea, Zanni sau Ștefania Ștefan. Ștefania este foarte puternică și bună pe traseu.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 08 mart. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă