Zanni i-a declarat război lui Jador: ”Nu știe în ce duel s-a băgat cu mine”

Publicat: 29 Jan. 2021, 11:09 Vedete

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari la Survivor. Ambele echipe încep să aibă discuții pe diferite teme, însă cea care a atras cel mai mult atenția este între Zanni și Jador. Protejatul lui Alex Velea i-a adresat câteva cuvinte dure cântărețului, după ce și el la rândul său a fost atacat.

În aceast seară cele două echipe luptă pentru imunitate. Din fața televizoarelor, cei care îi susțin pe Faimoș observă faptul că în echipa lor sunt cele mai multe discuții. Acest lucru se datorează micilor răutăți care există între ei, dar și a lipsei de comunicare.

Cătălin Moroșanu: Sunt foarte mulți individualișiti. Stau supărate, începând cu Nemeș.

Zanni: Eu sunt atât de slab, că mai am puțin și devin transparent. Îmi ies oasele pe afară.

Pe lângă faptul că suferă din cauza lipsei de mâncare, Zanni susține că este atacat încontinuu de către Jador. Între cei doi a început un război, iar Zanni explică fapul că Jador nu știe ce îl așteaptă.

Zanni: Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că ceilalți sar pe mine, Jador sare și mai tare. Nu știi în ce duel te-ai băgat. Abia aștept să mă prinzi la cotitură.

Tensiuni în echipa ”Faimoșilor”

Zanni i-a adresat Amnei critici, formându-se tensiuni în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. După câteva zile de competiție au apărut neînțelegeri între concurenți. Din punct de vedere fizic, artista Amna nu a avut o zi foarte bună și a acuzat stări de rău. Chiar dacă a primit încurajări din partea colegei de echipă, Elena Marin, Zanni este de părere că aceasta pur și simplu nu ar fi dorit să ia parte la proba zilei. Ulterior, artistul Zanni, văzând că Amna nu ia parte la probă, a reacționat și a criticat-o.

”Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt. Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuză ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu. Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca. Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni.

Cântărețul a continuat criticile și la adresa Alexandrei Stan”Alexandra Stan nu a terminat traseul. La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Jan. 2021, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă