VIDEO. Ce ascunde ”Faimoasa” Amna! Concurenta de la ”Survivor România” s-a separat de soț, s-a luptat cu depresia și a fost la un pas să rămână oarbă

Publicat: 14 Jan. 2021, 08:10 Vedete

Amna este una dintre concurentele care fac parte din echipa Faimoșilor în emisiunea ”Survival România”. Cântăreața a venit în show pentru a se deconecta pentru o perioadă de la tot ce ține de digital și pentru a se liniști.

Chiar la început de emisiune, artista Amna a mărturisit care este motivul pentru care a venit să ia parte în show-ul ”Survivor România”. Totodată, artista de 36 de ani își dorește să își depășească limitele.

”Vânzăreanu Andreea Cristina, 36 de ani, cântăreață. Am venit la Survivor pentru că am vrut să îmi depășesc fricile, să mă liniștesc. N-am avut un moment cu mine de liniște de mai bine de doi ani și mi-e dor să stau cu mine. Am venit aici să-mi depășesc limitele, să fiu alături de colegii mei, o grămadă de cântăreți care sunt în echipa noastră și bineînțeles să-i cunosc și pe Războinici, le doresc mult succes, și am vrut să mă rup de tehnologie o perioadă, pentru că efectiv aveam telefonul atașat tot timpul de mână”, a spus artista.

Totuși, viața nu i-a fost atât de ușoară. În spatele zâmbetului perfect, Amna ascunde povești nu tocmai fericite. Cântăreața a trecut prin momente dificile, a trecut printr-un divorț, după ce a născut a avut depresie post-natală, iar când era mică a fost la un pas să rămână fără vedere.

Amna a divorțat

Este adevărat că Amna și partenerul ei s-au separat. Fiind un subiect sensibil, cântăreața nu a dorit să spună mai multe detalii despre tatăl fiului ei de 6 ani. Cei doi au fost împreună timp de 9 ani. Cei doi au divorțat în vara anului 2019, motivele fiind legate de timpul prea puțin petrecut în familie.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa.

De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris cântăreața pe social media când s-a aflat de divorț.

Amna a avut depresie post-natală

În anul 2014, în vară, cântăreața a născut un băiețel perfect sănătos. Însă, după ce l-a adus pe lume, artista a avut parte de o perioadă extrem de dificilă. Așa cum povestește și ea, atunci când privea în oglindă, izbucnea în plâns.

„După naștere, mă uităm în oglindă și izbucneam în plâns. Plângeam în hohote. Nu-mi plăcea ceea ce văd. Eram grasă, îmi venea să-mi smulg părul din cap. M-am apucat să țin dietă, așa că am scăpat de 7 kilograme în primele trei săptămâni. Trebuia să revin pe scenă pentru că aveam concerte programate. Am avut noroc că managerul meu, Laura Gruia, nu mă lasă să „trăiesc” cu depresia.

Mereu când mă apucăm de plâns, mă sună și îmi spunea că am nu știu ce concert sau că în două ore filmez pentru nu știu ce emisiune. Acum am trecut, sper, peste acea perioada și mă bucur de copilașul meu. Am avut noroc și că soțul meu a fost lângă mine, și că mama mea m-a ajutat foarte mult cu copilul”, zicea artista.

Cântăreața a fost la un pas să rămână oarbă

Artista Amna a povestit la un moment dat un episod șocant din viața ei. Când era mică, aceasta a fost la un pas să își piardă vederea. Atunci, părinții artistei au luat decizia de a se muta în București, a avut parte de două intervenții chirurgicale și văzul i-a fost salvat.

„Prima intervenție chirurgicală am avut-o când aveam doar șase luni. A urmat încă o intervenție la celălalt ochi, când aveam un an. Doctorul le-a spus părinților mei să stau departe de uzina de aluminiu care era în Slatina, așa că ne-am mutat în București”, a spus artista.

Sursă foto: Capturi Video Youtube 1, Facebook Amna

Publicat: 14 Jan. 2021, 08:10 Vedete
Pe aceeași temă