Cântăreața Amna a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă! Cum a trăit știind că are zilele numărate

Publicat: 18 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Amna a povestit că a trăit clipse de coșmar după ce un medic i-a greșit diagnosticul. Specialistul i-ar fi spus la acea vreme că nu mai are mult de trăit, pentru că suferă de o boală incurabilă.

Speriată de diagnosticul primit, artista a căutat tooate soluțiile ca să se însănătoșească. Și chiar a urmat un tratament timp de un an, pentru o afecțiune care, de fapt, nu exista.

Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche„, a povestit Amna, în cadrul matinalului moderat de Dani Oțil și Răzvan Simion.

Îngrijorată de ceea ce ar putea să i se întâmple, Amna a vrut să profite la maxim de fiecare zi din viața ei.

Amna: ”Am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt”

Artista a povestit că a ajuns chiar să-și vândă și mașina, pentru a face muzică. La un moment dat, însă, când a decis să meargă în străinătate pentru a-și verifica tratamentul, aceasta a avut parte de o surpriză. Specialiștii i-au spus că este perfect sănătoasă și că nu are nicio afecțiune de care ar trebui să se teamă.

Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt. Dar, repet, eu nu aveam nimic.

Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic„, a adăugat Amna.

foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×