Amna a primit inelul? Cui i-a zis „Da” artista? A lansat cea mai frumoasă piesă de dragoste, „Sunt a ta și ești al meu!”

Publicat: 19 apr. 2024, 17:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Amna a lansat azi imnul îndrăgostiților! Artista radiază și cântă o super piesă, „Sunt a ta și ești al meu!”, realizată în colaborare cu MusicLover. Muzica pentru noul single semnat Amna a fost realizată de Robert Toma, Amna și Mircea Pavilcu, iar la video s-a lucrat cu Isabella Szanto.

Amna este într-o formă de zile mari! După o perioadă în care a fost singură timp de 4 ani de zile lucrurile par să se așeze în viața îndrăgitei artiste! Cel puțin asa lasă Amna să se înțeleagă din cel mai recent videoclip al său la piesa „Sunt a ta și ești al meu”, care va fi preferata multor îndrăgostiților.

În clipul pentru noua ei piesă, Amna apare cu un inel de logodnă pe deget și emană multă fericire și liniște.

„Am tremurat doar după câteva cuvinte / Ceva se întâmplă, ceva se întâmplă, știi și tu / Și se înfiripă, se înfiripă ceva / Și nu doar în inima mea / Prea multe ploi au fost până ai venit tu…” își începe Amna povestea în clipul pentru „Sunt a ta și ești al meu”!

Iar refrenul piesei spune tot, o adevărată declarație de dragoste!

„Sunt a ta și ești al meu, începând de azi și apoi mereu / Ești al meu, sunt a ta! / Mai știi că nimeni nicio șansă nu ne dădea”, cântă Amna, cu zâmbetul pe buze și extrem e fericită! Nu rămâne decât să dați Play la „Sunt a ta și ești al meu”, și să îi aflați povestea!

Publicat: 19 apr. 2024, 17:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×