TOP CIAO.RO | Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor

Publicat: 07 iun. 2024, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Nu e caniculă, dar termometrele au sărit, deja, de 30 de grade. E abia începutul verii, dar divele noastre au găsit soluţia pentru a se răcori. Dar vă lăsam pe voi, dragi cititori, să răsfoiţi GALERIA FOTO şi să aflaţi metodetele ingenioase la care vedetele au apelat în „lupta” cu temepraturile ridicate! Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază ca de fiecare dată şi le-au surprins în ipostaze memorabile.

Lingând înghețata! Așa le-am surprins pe cele mai urmărite vedete din România. Roxana Vancea sau Adela Popescu au mâncat-o pe nerăsuflate, dar nici Roxana Iliescu sau Amalia Enache nu au pierdut deloc timpul.

Uite îngheţata, nu mai e îngheţata!

Multe nu riscă înghețata, așa că petul de apă face minuni. Claudia Pătrășcanu și Giulia Anghelescu sunt consumatoarele sexy.

Dar să le notăm pe cele 30 de participante ale TOP-ului pe care CIAO.RO vi-l oferă la finalul acestei săptămâni: Adela Popescu, Rodica Miron și Cezara Darie, Antonia, Bianca Drăgușanu, Roxana Vancea, Anca Serea, Dana Săvuică, Amna, Claudia Pătrășcanu, Elena Gheorghe, Maria Radu, Ana Săpunaru, Roxana Iliescu, Giulia Anghelescu, Livia Dila, Bianca Ioniță, Amalia Enache, Dana Rogoz, Crina Abrudan, Andra Măruță, Brigitte Sfăt, Majda, Diana Munteanu, Monica Gabor, Valentina Pelinel, Bianca Rus, Adelina Pestrițu, Laura Cosoi, Daiana Anghel, Alina Crișan.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai „obraznice” ţinute!

Pentru divele noastre, aspectul fizic, este cel mai important. Din acest motiv, depun mari eforturi pentru a avea o siluetă de model. De-a lungul timpului, multe au apelat şi la ajutorul medicului estetician, iar rezultatele s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Din programul vedetelor nu lipsesc, evident, orele de fitness. Cert este că toate stau bine rău pe corp, iar atunci când apar în public întorc toate privirile. Dar mai ales atunci când ales să poarte cele mai „obrazice” rochițe și fustițe. (VEZI IMAGINILE INCENDIARE AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 07 iun. 2024, 13:29 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×