Cine e Zanni, ”protejatul” lui Alex Velea. Jurații de la ”Chefi la Cuțite” au fost impresionați

Publicat: 08 Sep. 2020, 15:40 Vedete

În urmă cu o seară a început cel de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1, iar una dintre surprizele serii a fost chiar Zanni, ”protejatul” lui Alex Velea. Tânărul a venit în fața celor trei chefi pentru a-și demonstra talentul într-ale bucătăriei.

Zannidache Hubert Edmond, alias ”Zanni”, a venit în show-ul culinar pentru a-i impresiona pe cei trei jurați, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Povestea de viață a tânărului talentat este una impresionantă. Artistul de 22 de ani a povestit că părinții l-au abandonat de mic, iar timp de 6 ani a stat într-un orfelinat. De mică a avut o chemare spre muzică, iar într-o zi i-a dat mesaj lui Alex Velea pe Instagram. De atunci, viața lui Edmond s-a schimbat și a povestit prin ce a trecut.

Cine e Zanni, ”protejatul” lui Alex Velea: „Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat”

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul de 22 de ani, care are înclinații spre gastronomie.

Artistul a gătit pentru cei trei jurați mușchi de vită cu foie gras și trufe negre.

Publicat: 08 Sep. 2020, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă