Chef Florin Dumitrescu vrea să se lanseze în muzică? ”Marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite”

Publicat: 02 Sep. 2020, 13:54 Vedete

Chef Florin Dumitrescu a mărturisit că într-o dimineață s-a trezit cu gândul de a face o melodie, după ce a început să fredoneze una dintre cele ale lui Adrian Despot, ”Praf de stele”.

„Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, Praf de stele. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie.

Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis “Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip.

L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte mișto pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau 3 piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audițiilor am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite”, a spus chef Florin Dumitrescu, arată Libertatea.

Imn Chefi la cutite

Praf de stele. Imnului sezonului 8 Chefi la cutiteMultumesc Adrian Despot, Cristina Sima Dumitrescu Vlad Rosca Felix Burdusa Lucian Voicu Diana Zamfirescu GinaPistol Chef Sorin Bontea Chef Catalin Scarlatescu Mona Segall Roxana PaulicaVersuri: Florin Dumitrescu/Cristina Sima

Publicată de Chef Florin Dumitrescu pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Florin Dumitrescu, adevărul despre începutul relației cu soția sa

Florin Dumitrescu a cunoscut-o pe Cristina când avea 23 de ani și o bună perioadă s-au ferit de ochii lumii.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, pentru Viva.

Publicat: 02 Sep. 2020, 13:54 Vedete
Pe aceeași temă