VIDEO. Cum arată Alexandra Stan fără pic de machiaj! Abia o recunoști pe Faimoasa de la ”Survivor”

Publicat: 12 Jan. 2021, 08:10 Vedete

Alexandra Stan este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor în concursul ”Survivor România”. Cântăreața a venit în emisiune pentru a demonstra că poate să își forțeze limitele.

Alexandra Stan se află acum în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară filmările emisiunii ”Survivor România”, sezon II. Cântăreața face parte din echipa Faimoșilor, alături de alți artiști, precum Culiță Sterp, Costi Ioniță și Jador. Evident, fiind un concurs unde concurenții trebuie să învețe să supraviețuiască în natură, alături de coechipieri, dar și unde trebuie să își depășească limitele, aceștia trebuia să aibă doar strictul necesar și să facă, practic, de la zero anumite lucruri. Și nici nu mai încape îndoială când vine vorba despre produsele cosmetice – concurenții nu au oricum timp să se gândească că ar putea să se mai și machieze!

”Survivor, pentru că vreau să văd cât de supraviețuitoare sunt, cât de puternică sunt, vreau să îmi testez limitele, să văd cine sutn cu adevărat. Cel mai greu este să îți depășești limitele, cred că cel mai greu este să îți ieși din zona de confort. De zece ani de zile sunt cunoscută în peste 60 de țări și am peste 10 „Number one-uri” peste tot, dar nu știu cu adevărat cine sunt eu, până când nu o să trec de această competiție și până când nu o să învăț cu adevărat să vă accept pe toți și să vă iubesc așa cum sunteți și pe mine la fel. Înainte cu Dumnezeu”, a spus Alexandra Stan la început de emisiune.

Cum se menține Alexandra Stan în formă

Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile extravagante, iar în urmă cu mai mult timp, cântăreața a dezvăluit ce face și ce mănâncă ca să-și păstreze silueta.

Dansul mă întreține bine din punct de vedere fizic, repet mult și asta mă ține în formă. Mănânc pe fugă, dar micul dejun și prânzul sunt mesele prioritare. Seara iau gustări dacă am timp. Încerc să mănânc light, mai mult sau mai puțin, pește, carne friptă sau fiartă, legume, salate, semințe etc. Nu mănânc grăsimi sau prăjeli decât atunci când mi se face poftă. Nu este un obicei.”, spunea ea în cadrul unui interviu.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, arhivă Ciao

Publicat: 12 Jan. 2021, 08:10 Vedete
Pe aceeași temă