TOP CIAO.RO | Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine

Publicat: 04 iun. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Vara şi-a intrat serios în drepturi, iar vedetele noastre aşteaptă cu nerăbdare să ia cu asalt litoralul românesc. Până atunci însă, CIAO.RO a întocmit un top al celor mai îndrăzneţe dive de la noi din ţară care şi-au făcut de cap în anii trecuţi. Artiste, actriţe, asistente TV sau foste prezentatoare au lăsat la vedere tot ce aveau mai de preţ în dotare. Dar ca să vă convingeţi nu rataţi GALERIA FOTO!

Sub razele toride ale soarelui, divele de la noi din ţară au renunţat complet la inhibiţii. Paparazzi CIAO.RO le-au surprins pe vedetele noastre în ipostaze care mai de care mai incitante. Unele dintre ele au avut însă grijă să nu lase chiar tot la vedere. Astfel, aflate în apă, pe șezlong sau pe sub umbreluțele multicolore, nu au uitat să tragă cu ochiul către sutien și să se convingă că totul se prezintă cum nu se poate mai bine, fără vreo… ieșire în decor!

Au încins atmosfera la malul mării

Ca de fiecare dată, CIAO.RO s-a aflat la locul și momentul potrivit, iar divele nu au scăpat de aparatele de fotografiat. Printre ele, câteva s-au poziționat cum nu se poate mai bine, astfel că au intrat, cu mare ușurință, în acest TOP spectaculos. Oana Zăvoranu, Mădălina Pamfile și Mihaela Rădulescu sunt ”specialiste” ale topurilor, în general, iar unul în care s-au jucat cu sutienele este un adevărat răsfăț vizual.

Andreea Antonescu, Alina Eremia, Ruby, Daniela Crudu și Bianca Pop, una mai ispititoare decât cealaltă, şi-au unduit trupurile pe nisipul fierbinte sub ochii privitorilor.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai „obraznice” ţinute!

Pentru divele noastre, aspectul fizic, este cel mai important. Din acest motiv, depun mari eforturi pentru a avea o siluetă de model. De-a lungul timpului, multe au apelat şi la ajutorul medicului estetician, iar rezultatele s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Din programul vedetelor nu lipsesc, evident, orele de fitness. Cert este că toate stau bine rău pe corp, iar atunci când apar în public întorc toate privirile. Dar mai ales atunci când ales să poarte cele mai „obrazice” rochițe și fustițe. (VEZI IMAGINILE INCENDIARE AICI)

 

 

Sursă foto: arhivă CANCAN

Publicat: 04 iun. 2024, 16:45 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×