Ana Baniciu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Publicat: 05 iun. 2024, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ana Baniciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din showbizul românesc, aceasta făcându-se remarcată atât grație personalității sale, cât și datorită aspectului fizic de invidiat.

Artista nu doar că se bucură de o carieră la care unii doar visează, ci are parte și de susținerea necondiționată a soțului ei, Edi Kovacs.

Ana Baniciu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Potrivit surselor CANCAN, Edi Kovacs și Ana Baniciu au devenit părinți în cursul serii de marți, 4 iunie 2024. Aceștia, deși anunțaseră că termenul oferit de medic este pe 12 iunie, se pare că și-au strâns copilul în brațe cu o săptămână mai devreme.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, a spus Ana Baniciu la finalul lunii mai.

Până în acest moment, niciunul dintre ei nu a postat vreun mesaj despre naștere.

Sursă foto: Instagram

Publicat: 05 iun. 2024, 12:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×