EXCLUSIV! Alexandra Stan și Costi Ioniță, în echipa Faimoșilor de la Survivor!

Publicat: 21 Dec. 2020, 19:43 Vedete

Alexandra Stan și Costi Ioniță, în echipa Faimoșilor de la Survivor în noul sezon!

Alexandra Stan și Costi Ioniță, în echipa Faimoșilor de la Survivor în noul sezon ce va începe în curând!

Alexandra Stan și Costi Ioniță la Survivor

Sezonul 2 al reality show-ul sportiv ce se desfășoară în Republica Dominicană va începe curând. Iar din echipa Faimosilor, cei care vor lupta împotriva Războinicilor, se numără și celebra Alexandra Stan, și producătorul Costi Ioniță, conform unor surse din anturajul acestora. Cei doi au mai concurat împreună la Masked Singer, show-ul de la Pro TV, iar iată că acum se vor “război” în emisiunea sportivă din Republica Dominicană.

Sezonul 1 Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu, artistă care a luptat 5 luni pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Cântăreața a reușit să strângă cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că a primit un premiu în valoare de 250.000 lei, adică aproximativ 50.000 de euro.

”Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”, spunea Elena Ionescu la “FanArena”, dup ace a fost desemnata castigatoarea trofeului Survivor, dar si sumei de 50.000 de euro.

 

Publicat: 21 Dec. 2020, 19:43 Vedete
Pe aceeași temă