Alexandra Stan, cu ochii în lacrimi la Survivor de Ziua Îndrăgostiților. Rănile din trecutul artistei încă nu s-au vindecat

Publicat: 15 Feb. 2021, 09:53 Vedete

Alexandra Stan a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. Deși nu a avut o viața liniștită din cauza agresiunii la care a fost supusă în urmă cu mai mulți ani, cântăreața a încercat să depășească acel moment teribil și să meargă mai departe. Mai mult, chiar și în cadrul competiției din care face parte în acest moment, artista a avut o evoluție spectaculoasă.

Alexandra Stan a retrăit în cadrul competiției din Republica Dominicană câteva momente pe care le-ar fi vrut uitate. Vedeta a recunoscut faptul că și-a dorit odată cu participarea sa la Survivor să își rezolve traumele din trecut, iar pe zi ce trece reușește să facă acest lucru.

Acasă, familia Alexandrei Stan este tot timpul cu sufletul la gură, iar toți apropiații acesteia o susțin deși sunt departe de ea.

Sora vedetei a făcut dezvăluiri sincere despre Faimoasă și explică faptul că unele persoane și-au făcut o impresie greșită despre ea în momentul în care s-a oprit de mai multe ori pe traseele pe care le-a avut de parcurs în concurs.

”Am plâns toți. Am plâns atât de tare și atât de supărată am fost că în momentul acela a trebuit să treacă prin asta. Mi-am dat seama cât de tare suferă, mi-am dat seama că este reală, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Adică se și vede că plânge de la un moment dat Zanni i-a și zis: ‘plângi urât’. Plânge cum simte. Am plâns toți. Și eu, și mama, și fata mea. Toți am suferit cu ea. Pentru că știm prin ce a trecut.

Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție…nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă. A făcut terapie și a spus tot timpul asta..și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală. 

Este o fire puternică pentru că dacă n-ar fi fost nu ar fi putut să treacă printre atâtea, prin câte a trecut de-a lungul anilor. Dar are și ea sensibilitatea ei pusă bine acolo și ea are foarte mare încredere în oameni. Are tot timpul așteptări de la oameni.

Crede că dacă ea oferă sinceritate  și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi.  Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…”, a povestit Andreea, sora cântăreței, potrivit wowbiz.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Feb. 2021, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă