EXCLUSIV| Alexandra Stan, probleme cu părul? Ce decizie a luat artista după ce a fost eliminată de la Survivor!

Publicat: 14 Apr. 2021, 10:41 Vedete

Alexandra Stan, probleme cu părul? După eliminarea de la Survivor, emisiunea filmată în Republica Dominicană unde a stat câteva săptămâni bune, artista și-a reluat viața de dinainte de concursul unde a luptat pentru supraviețuire.

În Republica Dominicană, Alexandra a dus dorul familiei, apropiaților, dar și a patului ei pufos de acasă, pentru că acolo dormea pe podea, de mâncarea “ca la mama acasă”, după vreo 2 luni în care  alimentația ei de bază era nuca de cocos, și nu numai. Odată ajunsă acasă, îndrăgita cântăreață s-a infipt în frigiderul ticsit cu mâncare, gustând din fiecare câte puțin, așa cum a scris și CIAO.RO AICI.

Alexandra Stan are probleme cu părul? Artista face tratament cu laser

Ei bine, la fel de dor i-a fost însă și de saloanele și clinicile de înfrumusețare de unde a absentat câteva săptămâni bune cât a fost la Survivor. În Republica Dominicană, Alexandra se spăla în mare, nu se farda  și nici nu-și făcea vreun tratament minune pentru ten sau corp. Așa că, i-a fost extrem de dor și de clinicile pe care le frecventa și unde angajații o răsfățau așa cum trebuie.

De când s-a întors acasă și-a reluat activitățile, Alexandra Stan a inclus pe lista ei și o “activitate” nouă, să spunem. Se pare că blondina are ceva probleme cu părul, astfel nu ne explicăm de ce, pe lângă tratamentele faciale pe care le face la o clinică renumită din Nordul Capitalei, a început și un tratament cu laser pentru creșterea părului.

Tratamentul cu laser pe care îl face artista este terapia în vindecarea rădăcinilor, întărirea firelor și regenerarea părului. Tehnica este non-invazivă, nu arde, nu doare și se adresează persoanelor, femei și bărbați, care acuză fragilitate, subțiere, pierderea firelor de păr, dermatite și alte afecțiuni ale scalpului.  Tratamentul este recomandat pacienților care au fost diagnosticați cu alopacie areată, alopecie androgenică sau alopecie atipică.

 Alexandra Stan a început tratamentul cu laser pentru păr după ce s-a întors de la Survivor

Alexandra Stan s-a filmat chiar în timp ce facea procedura pentru păr, după care a postat pe story pentru a le arăta fanilor ei.

Laserul acționează direct la rădăcină și elimină metaboliților toxici pentru păr. Totodată, laserul reduce inflamația din jurul foliculilor și stimulează țesuturile să producă fire de păr puternice și sănătoase. În timpul procedurii nu simte nici o senzație de disconfort deoarece lumina laserului este rece. Tratamentul complet are o durată de 6 luni, urmat de 3 de menținere, iar rezultatele încep să apară după prima etapă, de 3 luni. Ședințele sunt recomandate o dată sau de două ori pe săptămână. Alexandra Stan le-a oferit fanilor ei mai multe informații prețioase despre tratamentul pentru păr pe care l-a început imediat după întoarcerea în țară.

Foto: Arhivă CIAO.RO / Arhivă personală / Instagram Alexandra Stan

 

 

 

 

 

Publicat: 14 Apr. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă