Alexandra Stan, pregătită să devină mamă: ‘Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie înțelegător’

Publicat: 26 apr. 2021, 10:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alexandra Stan a făcut recent dezvăluiri despre primul său copil. Artista a explicat faptul că își dorește să își întemeieze o familie și să devină mămică. Totodată, cântăreaţa a vorbit şi despre viitorul său partener şi a mărturisit ce calităţi ar trebui să aibă.

Cântăreața a povestit într-un interviu pentru revista Unica, că își dorește foarte mult să devină mamă. Mai mult decât, vedeta a dezvăluit şi ce calităţi ar trebui să aibă tatăl copilului său.

”Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, a mărturisit vedeta.

Alexandra Stan, dezvăluiri cutremuratoare din viața sa: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați…”

Alexandra Stan a fost invitată recent în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declarații despre familia sa și despre cum a afectat-o absența tatălui.

”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a spus vedeta.

”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a adăugat ea.

Alexandra Stan a recunoscut faptul că alegea să rămână în relații toxice pentru că îi era teamă că o să rămână singură: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită”.

Mai mult decât atât, artista a explicat faptul că în prezent nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 apr. 2021, 10:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă