Dezvăluiri despre noul iubit tinerel al Alexandrei Stan. Alex Parker și Selly au ”împărțit” aceeași fată

Publicat: 06 ian. 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete

 Alexandra Stan și Alex Parker formează cel mai nou cuplu din showbiz și au lansat inclusiv o melodie împreună. Dacă trecutul amoros al artistei este deja cunoscut pentru toată lumea, cel al noului său partener este la fel de interesant, doar că a fost ținut secret…până acum!

Deși proaspăt divorțată, Alexandra Stan și-a găsit din nou fericirea! În urmă cu doar câteva luni ea a pus punct unei căsnicii scurte pe motiv că relația ar fi devenit una „toxică”. Între timp, cântăreața s-a îndrăgostit de Alex Parker, DJ și producător muzical.

În 2022, artista va împlini 33 de ani, în timp ce iubitul ei doar 27. Însă vârsta pare să fie doar un număr pentru cei doi. O poză de pe Instagram postată în anul 2017 pe profilul Alexandrei Stan și repostată de Alex Parker indică faptul că cei doi se cunosc deja de ceva timp.

Trecutul amoros al noului său iubit este foarte interesant! La un an distanță unul de celălalt, Selly și Alex Parker au avut o idilă cu aceeași vloggeriță, cunoscută drept Magdyz pe Instagram, YouTube și TikTok. Magda Roșian, pe numele său real, are 22 de ani și este din Hațeg. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Alexandra Stan știa de la început că va divorța

La fel cum decizia artistei de a căsători în secret a uimit pe toată lumea, la fel s-a întâmplat și cu anunțul că a divorțat după doar câteva luni de relație.

Chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţeam aşa blocată. Venisem şi de la ”Survivor” şi nu ştiam încotro s-o iau.

Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc, doar că eu am confundat ajutorul ăsta. Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. Noi am confundat lucrurile. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a explicat Alexandra Stan.

Publicat: 06 ian. 2022, 10:13 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă