Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie! Emanuel a dezvăluit motivul într-un mesaj ”criptat”

Publicat: 16 Sep. 2021, 10:44 Vedete

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni de căsnicie! Cel puțin asta trădează ultimele gesturi, dar și mesaje, pe care artista și soțul ei le-au făcut în public. 

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, bărbatul visurilor ei, s-au căsătorit în urmă cu doar patru luni. Aceștia au organizat evenimentul în mare secret, iar lumea a aflat ce s-a petrecut după doar câteva zile, atunci când artista a publicat primele imagini în rochia de mireasă.

Alexandra Stan divorțează după numai patru luni

Zvonurile unor probleme in paradais au apărut în urmă cu o lună. Atunci când Alexandra Stan a apărut în public fără verighetă. A fost deranjată însă de speculații și a făcut o declarație care să lămurească situația lor.

E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”, a spus atunci artista.

Iată că între timp lucrurile s-au schimbat, iar cel care a dat semne că relația lor este pe sfârșite este chiar soțul ei, Emanuel. Acesta a publicat un mesaj ”criptat”, care lasă de înțeles că fericirea a dispărut din cuplu.

În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat soțul Alexandrei Stan.

Mai mult decât atât, ambii partenerii și-au șters pozele pe care le aveau împreună.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Emanuel Necatu ar avea legături cu Roger Bogdan, cel cunoscut drept „ Bodyguard-ul VIP-urilor ”.

Alexandra Stan a apelat în această primăvară la serviciile lui Roger Bogdan, după ce a primit mai multe amenințări de la fostul iubit. Artistei i-a fost teamă pentru viața ei și și-a dorit să fie protejată. Din acel moment, bărbatul din echipa lui Roger Bogdan, Emanuel Petre Necatu, a avut grijă de ea.

Bărbatul în vârsta de 35 de ani i-a devenit între timp iubit, iar mai apoi, soț.

Ca în scenariul filmului „Bodyguardul”, cânăreața și Emanuel Petre Necatu au format mai târziu un cuplu.

Publicat: 16 Sep. 2021, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă