Alexandra Stan a uitat de divorț și s-a distrat în compania a trei bărbați!

Publicat: 26 ian. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete

După o căsnicie care a durat doar cinci luni, Alexandra Stan a divorțat fără prea multe regrete de Emanuel Necatu. Cântăreața și-a văzut de viață, iar acum pare că vrea să se distreze pe cinste, așa că a acceptat invitația în oraș a unor prieteni. 

Alexandra Stan a ieșit, alături de un grup de prieteni, la un restaurant din cartierul Floreasca. O masă mare, la care fiecare a punctat de nota 10. Trei bărbați au fost amicii de discuție ai artistei, care s-a simțit în largul ei.

Au sorbit din pahare și au povestit câte în lună și-n stele. Frumoasă seară avea să-și spună, probabil, Alexandra Stan la final, mai ales că grupului avea să i se alături și o prietenă a artistei, care a „ratat” startul.

După aproape două ore, „trupa” a sunat retragerea. Pe rând, oamenii s-au retras la casele lor. Cântăreața s-a ”furișat” din local alături de prietena ei, doar că mesajele pe telefon au început să curgă. Cu ochii lipiți de ecran, Alexandra a coborât scările restaurantului, apoi a ocolit larg, dar bine, și s-a îndreptat către mașina ei.

Și-a lăsat amica puțin singură, dar era ceva prea important pe mobil, trebuia să răspundă. Avea să încheie discuția și să-și urmeze traseul. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Alexandra Stan, despre fostul soț: ”Era toxic!”

La fel cum decizia artistei de a căsători în secret a uimit pe toată lumea, la fel s-a întâmplat și cu anunțul că a divorțat după doar câteva luni de relație.

Chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţeam aşa blocată. Venisem şi de la ”Survivor” şi nu ştiam încotro s-o iau.

Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc, doar că eu am confundat ajutorul ăsta. Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. Noi am confundat lucrurile. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a explicat Alexandra Stan.

Publicat: 26 ian. 2022, 10:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă