Cătălin Măruţă, scandal cu nume grele din showbiz. Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

Publicat: 30 ian. 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Măruță a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. Prezentatorul a „supărat” câteva vedete din România, după ce au fost în emisiunea pe care o prezintă la ProTv. Zilele acestea, pe TikTok, fanii dezbat din nou motivele care l-au adus pe soţul Andrei în mijlocul unor momente tensionate cu celebrităţile. 

În urmă cu mai mult timp, Cătălin Măruţă a fost pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Chiar dacă au trecut mulţi ani de la episoadele respective, fanii au readus din nou aceste subiecte în discuţie.

Alexandra Stan l-a făcut praf de Cătălin Măruţă

Internauţii şi-au adus aminte cum Alexandra Stan a povestit în cadrul unui podcast că nu mai vrea să accepte niciodată invitaţia lui Cătălin Măruţă în emisiunea pe care o moderează. Artista era extrem de supărată pentru modul în care vedeta de la ProTV a abordat un subiect sensibil pentru ea.

„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță. M-am supărat foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra, cu toate că multă lume vorbea despre el ce face la TV. A trecut peste tot managementul meu de a nu difuza un anumit material. L-a dat cu două săptămâni înainte. A scris niște lucruri foarte nasoale, eu am fost la doctor și mi s-a zis că nu pot să fac copii un an și dacă fac e o provocare că pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. N-o să mai merg niciodată în emisiune la el, pentru niciun ban pe lumea asta! Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii și oamenii m-au călcat în picioare”, a spus Alexandra Stan.

În emisiunea sa, acesta a respins vehement toate acuzațiile aduse de cântăreaţă. Prezentatorul TV a afirmat că Alexandra Stan a mințit și că situația nu a fost aşa cum blondina a prezentat-o.

Ioana Ignat, deranjată de insistenţele prezentatorului

Ioana Ignat este o altă vedetă care i-a reproşat la un moment dat lui Măruţă că nu se ţine de cuvânt. Artista a răbufnit în emisiune după ce prezentatorul a insistat prea mult să abordeze un subiect despre care aceasta nu dorea să vorbească.

„Vrei să te oprești, te rog frumos? Te rog frumos! Când am venit cu el la emisiune, am vorbit despre el, acum nu cred că este cazul să vorbim despre el”, a spus Ioana Ignat.

Bianca Drăguşanu şi Alex Velea au trecut prin situaţii similare

Nu doar cele două artiste au avut neînțelegeri cu Cătălin Măruță. Bianca Drăgușanu și Alex Velea sunt alte două vedete care s-au simțit deranjate de atitudinea prezentatorului TV.

„Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăguşanu.

„Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați”, a spus şi Alex Velea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 ian. 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă