Andreea, sora Alexandrei Stan, dezvăluiri despre iubitul artistei: „Are încredere în ea și o susține”

Publicat: 07 feb. 2021, 09:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Încă de la primele emisiuni, mulți sperau ca Alexandra Stan și Zanni să formeze un cuplu. Acest lucru nu a fost posibil din cauza faptului că artista este deja extrem de îndrăgostită și are în prezent o relație de ceva timp. Lucrurile nu au mers mereu așa cum celebra blondină se aștepta, însă momentele de tensiune au dispărut, iar acum iubitul o susține din fața televizorului.

Puțini știu faptul că Alexandra Stan are o soră, pe nume Andreea. Bruneta a fost invitată într-o emisiune TV, acolo unde a făcut dezvăluiri despre relația surorii sale.

Deși nu a pronunțat numele bărbatului cu care Alexandra este într-o relație, sora faimoasei este tare mândră de cumnatul său. Cei doi se înțeleg de minune, după cum a povestit chiar ea și o urmăresc pe celebra cântăreață cu sufletul la gură în fiecare ediție.

„A avut încredere în ea și a susținut-o.. Chiar am discutat cu el, discutăm cu el la fiecare ediție, comentăm.. Suntem un soi de comentatori noi. El îmi spune că își dorește să stea cât mai mult. Nicio clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an de zile”, a declarat Andreea, sora Alexandrei Stan.

Alexandra Stan a retrăit momentele în care a fost bătută cu bestialitate, la Survivor

Alexandra Stan a avut parte de un moment de slăbiciune în timpul unei proble de la Survivor. Una dintre colegele sale de la echipa ”Războinicilor” se lovise destul de puternic la cap și și-a spart arcada stângă în timpul probei. Acest lucru a făcut-o pe artistă să-și amintească de clipele în care a fost bătută cu bestialitate.

Înainte de a intra la probă, colegii din echipa sa au încercat să o încurajeze. Alexandra Stan le-a explicat în schimb faptul că și-a adus aminte de ce i s-a întâmplat și nu crede că poate să câștige proba.

”Nu pot să trec iar prin asta, chiar nu pot. Eu o să fiu cu el acolo, nu cu Marilena, nu pot”, a declarat Alexandra Stan, printre lacrimi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 feb. 2021, 09:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă