Alexandra Stan s-a umplut de coșuri în Republica Dominicană? Cântăreața a fost eliminată de la Survivor și când a ajuns acasă a dat iama în sarmale si pălincă!

Publicat: 23 Feb. 2021, 18:41 Vedete

Alexandra Stan s-a umplut de coșuri în Republica Dominicană? Cântăreața care a fost eliminată de la Survivor, a ajuns acasă, și a făcut story-uri pe contul ei de Instagram unde și-a pus un filtru, după cum a și spus, probabil pentru a nu i se vedea imperfecțiunile tenului.

Alexandra Stan a sărbătorit întoarcerea acasă cu sarmale și pălincă

Imediat ce a ajuns acasă, artista a dat iama în frigider, dar a și comandat la restaurantele care livrează mâncare. Alexandra a comandat burgeri, cartofi, dar desert cheesecake, probabil fix ceea ce a poftit să mănânce la Survivor și n-a reușit. Mai mult, a gustat și un păhărel de pălincă, si s-a înfipt și în caserola cu sarmale pe care o avea în frigider, semn că îi era poftă de toate mâncărurile, după câteva săptămâni bune petrecute în Dominicană cu hrană puțină pe care o câștiga, alături de colegii ei de la Faimoși, extrem de greu. Evident, după ce s-a îndopat bine, artista a urmărit Survivor, din pat, de acasă.

 Alexandra Stan și-a ascuns coșurile sub un filtru

În story-urile postate de artistă, aceasta spunea că și-a pus filtru. Ea avea câteva coșuri pe față, în zona frunții, dar și bărbie și spre gât. Săptămânile petrecute în Dominicană, cu căldură multă, transpirație, fără demachiant sau alte crème și tratamente pentru ten, și-au spus se pare cuvântul. Alexandra are, se pare, tenul destul de încărcat, ici – colo formându-se coșuri, însă, cu siguranță după ce-și reia activitatea de dinainte de Survivor, artista va călca pragul clinicilor de înfrumusețare și se va lăsa pe mâna specialiștilor care să-i dea un refresh la ten.

Pe de altă parte, Alexandra a revenit în țară cu o siluetă și mai sexy, asta pentru că a reușit să mai topească din kilograme în Dominicană. Probele grele, efortul fizic zilnic, dar și lipsa hranei au scăpat-o pe cântăreață de câteva kilograme bune.

Foto: Instagram Alexandra Stan

 

 

Publicat: 23 Feb. 2021, 18:41 Vedete
Pe aceeași temă