Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor cu ochii în lacrimi: ”A fost emisiunea vieții mele”

Publicat: 19 Feb. 2021, 11:09 Vedete

Alexandra Stan nu a mai putut continua competiția din cauza unor probleme medicale. Cântăreața a fost eliminată, iar momentul a fost unul extrem de sensibil.

Alexandra Stan a făcut parte din echipa Faimoșilor.  Dacă la începutul competiției gurile rele au spus că aceasta nu ar fi avut ce să caute într-un asemenea show, pe parcursul emisiunii arista a dat tot ce a avut mai bun, ba chiar a reușit să câștige câteva concursuri.

De ce a părăsit Alexandra Stan, Survivor

Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Medicul a decis faptul că artista nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic, potrivit wowbiz.ro.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a fost cel care a dat vestea: ”Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă…

Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”.

Alexandra Stan a făcut declarații înainte de a părăsi competiția, iar momentul i-a făcut pe mulți să plângă.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Feb. 2021, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă