Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre foștii colegi de la Survivor: ”Bărbații la noi au fost foarte misogini de la început”

Publicat: 24 Feb. 2021, 12:51 Vedete
Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre foștii colegi de la Survivor: ”Bărbații la noi au fost foarte misogini de la început”

În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan s-a întors în țară, după 2 luni în care s-a luptat pentru marele premiu în Republica Dominicană. Artista a fost așteptată de iubit în aeroport, iar recent, după ce lucrurile în viața sa s-au liniștit, a făcut dezvăluiri incendiare despre lucrurile ”nevăzute” de la Survivor.

Printre primele lucruri pe care Alexandra Stan le-a făcut la întoarcerea în țară a fost să mănânce toate bunătățile la care a visat cât timp a fost departe de casă.

”Chiar dacă nu mai pot, tot mănânc, sunt full!”, a povestit ea pe rețelele de socializare.

Vedeta a urmărit și competiția, de această dată din fața televizorului și a ținut să lămurească unele aspecte: „Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiți la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, barbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”, a subliniat Alexandra Stan.

„Sebastian Chitoșcă e băiat bun, spune adevărul”

Mai mult decât atât, celebra blondină a vorbit și despre câțiva dintre colegii săi pe care i-a apreciat.

„Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți.

I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție’, a transmis Alexandra Stan, într-un Instastory.

„Eu, la început, am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate, și el greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun. Și Culiță e bun. Și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo.

De la Războinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectivă sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică”, a mai spus Alexandra, la revenirea în țară, potrivit Wowbiz.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Feb. 2021, 12:51 Vedete
Pe aceeași temă