Alexandra Stan, mărturii dureroase despre agresiunea la care a fost supusă de Marcel Prodan: ”Acum, privind în urmă, am înțeles că…”

Publicat: 11 Feb. 2021, 15:13 Vedete

În 2013 Alexandra Stan trece prin cel mai greu moment din viața sa după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul său iubit. Artista a ținut la acel moment prima pagină a ziarelor din România, iar la aproape 8 ani de la tragedie cântăreața încă face dezvăluiri cutremurătoare despre acest subiect. Recent, vedeta a dezvăluit cum s-a vindecat după trauma suferită.

Artista a rememorat cu groază episodul agresiunii la care a supus-o Marcel Prodan. Alexandra Stan recunoaște faptul că, fără terapie nu ar fi putut niciodată să își trăiască viața normal.

”După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă.

Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale… ”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.ro

Cum a scăpat arista din mâinile agresorului

„A început să mă înjure și să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinții mei, și să mă lase în câmp acolo, știți s-a rupt filmul.

Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut și am încercat să fug. Cred că avea 80 la oră și am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta și tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el mașina, am coborât și am alergat pe mijlocul străzii” , a mai povestit artista.

”Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o mașină de poliție și m-a văzut că eram disperată și Marcel a întors pe linia continuă.

A venit și el în spatele poliției și atunci și-a dat seama ce a făcut și a încercat să mă împace, «Hai gata, calmează-te».

Nu aveam cum să mă calmez și îmi era frică să mă urc cu el în mașină și zicea „că e ok, ne descurcăm”.

Și polițistul i-a zis: «Cum adică e ok?, fata asta e plină de sânge, cum e ok?». Și m-am dus cu poliția, m-au dus la spital la Urgențe. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a povestit artista.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Feb. 2021, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă