Alexandra Stan, dezvăluiri cutremuratoare din viața sa: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați…”

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:42 Vedete

Viața Alexandrei Stan nu a fost deloc ușoară. Artista a avut parte de multe momente dramatice, însă din fericire vedeta este acum pe drumul cel bun. În cadrul unui interviu, cântăreața a explicat care au fost principalele motive din cauza cărora viața sa s-a schimbat complet.

Alexandra Stan a fost invitată recent în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut declarații despre familia sa și despre cum a afectat-o absența tatălui.

”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a spus vedeta.

”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a adăugat ea.

Alexandra Stan a recunoscut faptul că alegea să rămână în relații toxice pentru că îi era teamă că o să rămână singură: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită”.

Mai mult decât atât, artista a explicat faptul că în prezent nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.

”Energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri”

Recent, cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde a avut parte de o întrebare fierbinte: ”Ești bisexuală?”

Frumoasa blondină nu a stat prea mult pe gânduri, iar răspunsul l-a oferit cu zâmbetul pe buze: ”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații, și femeile.

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Apr. 2021, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă