Cum a reușit Alexandra Stan să treacă peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani: ”Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut…”

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:30 Vedete

În urmă cu șase ani, Alexandra Stan trecea prin clipe cumplite. Artista apărea la televizor snopită în bătaie de managerul său în care își pusese toată încrederea. Imaginile în care solista era surprinsă cu ochiul vânăt și cu urme de violență pe corp au șocat întreaga țară.

Alexandra Stan a format un cuplu de succes cu managerul ei… sau cel puțin asta arătau cei doi atunci când apăreau în public. Faptele lui Marcel Prodan au arătat exact contrariul și asta după ce blondina a apărut în spațiul public bătută cu bestialitate în plină stradă.

Recent, după șase ani de la nefericitul eveniment care a reușit să lase urme adânci în sufletul ei, Alexandra Stan a povestit cum a reușit să treacă peste această dramă.

Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

„Am făcut foarte multă terapie după și mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui când ajunge în situații de genul acesta.

Adică am înțeles că și eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate. Am ajuns atât de departe, în punctul în care el să mă jignească. Nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, a început artista mărturisirile, potrivit Click!.

„A început să mă înjure și să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinții mei, și să mă lase în câmp acolo, știți s-a rupt filmul.

Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut și am încercat să fug. Cred că avea 80 la oră și am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din mașină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta și tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el mașina, am coborât și am alergat pe mijlocul străzii” , a mai povestit artista.

Cum a scăpat arista din mâinile agresorului

”Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o mașină de poliție și m-a văzut că eram disperată și Marcel a întors pe linia continuă.

A venit și el în spatele poliției și atunci și-a dat seama ce a făcut și a încercat să mă împace, «Hai gata, calmează-te».

Nu aveam cum să mă calmez și îmi era frică să mă urc cu el în mașină și zicea „că e ok, ne descurcăm”.

Și polițistul i-a zis: «Cum adică e ok?, fata asta e plină de sânge, cum e ok?». Și m-am dus cu poliția, m-au dus la spital la Urgențe. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a povestit artista.

Publicat: 20 Sep. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă