Cine a fost primul iubit al Alexandrei Stan. Dezvăluirile neștiute ale artistei

Publicat: 27 Feb. 2021, 09:54 Vedete

Cântăreața Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre relații pe care le-a avut de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu cine a fost primul iubit al celebrei artiste.

Alexandra Stan a vorbit fără perdea despre primul său iubit. Cel care a reușit să îi fure inima pentru prima dată a fost nimeni altul decât Dorian Popa.

Se pare că cei doi au fost împreună o scurtă perioadă de timp, pe vremea când erau elevi la liceu, în Constanța.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi”Pariu cu viaţa” a fost primul meu iubit. El era la liceul ”Eminescu”, eu la ”Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyonce. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a dezvăluit Alexandra Stan pentru click.ro.

Alexandra Stan, dezvăluiri despre cele mai grele momente din copilărie

Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra Stan a vorbit despre copilărie. Acesta a mărturisit că a suferit pentru că tatăl său era mai mult plecat.

”Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu. Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece”, a mărturisit vedeta.

”Am constatat mai târziu că acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele, ca om. Mi-am dat seama după incidentul cu Marcel Prodan, când eram la terapie, că lipsa tatălui cumva m-a adus în acel punct. Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă”, a mai spus artista.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Feb. 2021, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă