De la dragoste la bătaie a fost un singur pas! Ce vedete din showbiz au fost agresate de partenerii lor

Publicat: 11 Feb. 2020, 11:29 Vedete

Episodul violent prin care Daniela Crudu a trecut acum câteva zile a şocat opinia publică. Din nefericire acesta nu a fost singurul caz de violenţă care a fost relatat de-a lungul timpului în presă. Cântăreața Alexandra Stan, fostele asistente tv Bianca Drăgușanu și Mădălina Pamfile, dar şi Vica Blochina au fost supuse la umilinţe greu de imaginat de către partenerii lor.

Situația prin care a trecut Daniela Crudu dumincă dimineața a îngrozit o ţară întreagă. Bruneta a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, pe fondul unei gelozii, afaceristul s-a năpustit asupra ei cu pumnii, iar în urma loviturilor aplicate, i-a fisurat nasul și i-a provocat mai multe contuzii la nivelul feței.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”i-a spus Cruduța lui Dan Capatos.

Daniela Crudu nu se află la prima scenă de acest gen

Scenele de groază prin care Daniela Crudu a trecut în relaţia pe care a avut-o cu fotbalistul Mihai Costea se petreceau acum opt ani, atunci când bruneta era asistentă la emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

Mihai Costea, zis Nilă, nu doar că a lovit-o, ci a apelat la un alt tip de „corecţie”: i-a stins țigara pe față.

Alexandra Stan, lovită de iubitul impresar

În urmă cu șase ani, cântăreața Alexandra Stan trecea prin clipe de groază din cauza impresarului care îi era și iubit, Marcel Prodan. Pe 15 iunie 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital plină de vânătăi și cu ochiul umflat după ce a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere. Alexandra Stan l-a dat în judecată pe iubitul bătăuș care a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata a 25.000 de euro, daune morale către artistă.

Mădălina Pamfile, tăiată cu lama

În iulie 2012, „eleva lui Mazăre”, așa cum i se mai spunea Mădălinei Pamfile după ce a apărut într-un pictorial pentru adulți alături de fostul primar al Constanței, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, Gabi Matei.

Sportivul Gabi Matei a bătut-o și a tăiat-o cu lama.

„El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face să comiţi gesturi necugetate, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, a declarat „eleva lui Mazăre” la momentul acela.

Mai mult decât atât, aceste episoade halucinante au adus-o pe vedetă în pragul depresiei. La un moment dat, Mădălina Pamfile a vrut chiar să se sinucidă.

Vica Blochina, tâlhărită de iubitul gelos

Vica Blochina, a trecut şi ea printr-un episod violent la începutul anului 2019. De la distanță, blondina părea că trăiește o poveste frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Se pare că lucrurile nu au stat nici pe departe aşa, iar vedeta a fost umilită și agresată chiar pe stradă de partenerul său. Se pare că iubitul acesteia devenise agresiv după ce a fost părăsit, o urmărea  și nu putea concepe deloc faptul că își refăcuse viata cu un alt bărbat.

Halucinant este faptul că acesta o amenința pe vedetă cu moartea și mai mult, i-ar fi furat bani. Vica a obținut împotriva lui un ordin de restricție și a făcut o plângere penală pentru tâlhărie.

„Nu vreau să comentez acest episod. Consider că educația mă împiedică să fiu altfel decât am fost până acum, și anume o doamnă. Nu putem face educație celor care nu au primit-o în primii ani de viață. Voi lăsa justiția să-ți urmeze cursul și să decidă care va fi următorul pas”, spunea Vica la acel moment.

Bianca Drăgușanu, înțepată cu furculița

De departe Bianca Drăguşanu a trecut prin episoade greu de descris în cuvinte, după ce de-a lungul timpului a trecut prin mai multe scene de violenţă.

Blondina a avut o tinerețe zbuciumată, iar cel mai dureros episod a avut loc pe vremea când avea doar 22 ani. Atunci, Coco Păun, un interlop din Târgu Jiu, o bătea zilnic, iar din cauza aceasta Bianca are în prezent urme adânci pe picioare.

„Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mă punea să stau în genunchi, m-a bătut pe stradă. Am vrut să mă sinucid” , a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu mulți ani, la un post tv.

Nici în prezent nu a scăpat de relele tratamente. Soțul ei, Alex Bodi, i-a înfipt furculița în mână și a bătut-o chiar înainte de Crăciun, când blonda a și vrut să divorțeze de el.

Publicat: 11 Feb. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă