De ce Bianca Drăgușanu nu ar fi putut să renunțe la relația cu Alex Bodi, chiar dacă suferea: ”Accepta să fie lovită…”

Publicat: 24 dec. 2020, 14:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

S-a aflat care ar fi fost motivul pentru care frumoasa Bianca Drăgușanu nu ar fi vrut să renunțe, inițial, la relația pe care o avea cu Alex Bodi, cel care a fost săltat de trupele DIICOT și reținut de către oamenii legii într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane.

Bianca Drăgușanu nu ar fi vrut să renunțe la relația pe care o avea cu Alex Bodi deoarece bărbatul ar fi deținut câteva înregistrări video din intimitatea lor.

„Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice.

Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, a declarat pentru Impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

După ce în urmă cu ceva timp Bianca Drăgușanu a primit primul apel de la fostul său partener în care acesta o acuza de multe lucruri, blondina i-a reproșat acestuia faptul că a agresat-o și i-a furat banii: ”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 24 dec. 2020, 14:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă