Avocatul lui Alex Bodi rupe tăcerea. Ce spune despre femeile din viața fostului partener al Biancăi Drăgușanu

Publicat: 30 nov. 2020, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Avocatul lui Alex Bodi a susținut o conferință în care a vorbit despre situația în care se află bărbatul. Ce a spus despre femeile din viața lui și ce legătură au cu dosarul în care este citat.

În cadrul unei conferințe, avocatul lui Alex Bodi a vorbit despre rolul pe care femeile din viața bărbatului l-au avut. Este vorba despre Bianca Drăgușanu și Iulia, fosta soție. Așa cum mărturisea și Bianca încă de la început, avocatul a susținut că nu are nicio legătură cu dosarul.

”În evoluția acestei analize, am constatat că o companie din ultima perioadă a fost bazată pe relația sa cu Bianca Drăgușanu. Trebuie să clarificăm și această situație. Doamna Bianca Drăgușanu nu are nicio calitate în acest dosar. Vă reamintesc că faptele și perioada pentru care domnului Bodi Alexandru este cercetat este mult anterioră anului 2018. Doamna nu a avut și nu are nicio legătură cu această situație”, a spus avocatul lui Alex Bodi, arată Cancan.

Fosta soție a lui Alex Bodi, reaudiată

Pe de altă parte, fosta soție, Iulia, urmează să fie reaudiată, potrivit declarațiilor făcute de avocatul lui Alex Bodi.

”De asemenea, fosta soție va fi reaudiată, pentru a se clarifica faptul că e greu de crezut că o persoană care, în ghilimele, ar fi practicat prostituția sub presiunile domnului Bodi Alexandru, este astăzi mama unei fetițe extraordinare. În condițiile în care relațiile dintre cei doi au rămas și după divorț foarte cordiale. Și ceea ce nu știți, este că în septembrie 2020, ea l-a anunțat imediat pe domnul Bodi Alexandru că a fost audiată.

Între cei doi nu a existat niciodată o stare conflictuală. Bodi Alexandru nu s-a simțit cu nimic culpabil față de relația cu soția pentru că au această fetiță, care este foarte importantă pentru amândoi. Și această situație este și acum, în prezent, la fel de cordială și sunt convins, că pe parcursul derulării anchetei veți vedea suprize, atât din privința unor audieri a martorelor care sperăm să apară, dar și din privința martorei Bodi Iulia, care nu și-a spus ultimul cuvânt referitor la situația dată”, a mai spus avocatul.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 30 nov. 2020, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă