Bianca Drăgușanu, luată la rost de presupusa iubită a lui Alex Bodi! ”Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”

Publicat: 27 Nov. 2020, 12:03 Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai sunt împreună de mult timp, iar blondina refuză să vorbească despre situația în care se află fostul partener. Însă, recent, Daria, cea despre care s-a zis că ar fi iubita lui Alex Bodi, a avut o reacție fără precedent la adresa vedetei!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat anul acesta, iar relația celor doi s-a degradat în timp, aruncând cu ”săgeți otrăvite”. Pe de altă parte, Daria, cea despre care s-a spus că ar fi partenera lui Alex Bodi, a avut o reacție pe rețelele de socializare, o replică acidă la adresa blondinei. Totul ar fi pornit de la buchetele de flori pe care Bianca le-ar primi de la un bărbat misterios.

„Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis, nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a fost o parte din mesajul fetei de 27 de ani.

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, arată Cancan.

Alex Bodi ar fi făcut investiții uriașe înainte să fie săltat de DIICOT

Potrivit CANCAN, Alex Bodi ar fi investit milioane și ar fi preluat câteva firme din orașul natal, și anume Mediaș. Bărbatul ar fi cumpărat un hotel, dar și cinematograful, dar și o parte din Castelul din zona Sighișoarei, în parteneriat cu șeful și mentorul său, Joseph, ”Prințul criptomonedelor”. Acum, însă, Alex Bodi se află în atenția procurorilor DIICOT și ar putea rămâne fără bunurile de pe numele său, în condițiile în care se adeverește că ar fi fost luate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 27 Nov. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă