Lovitură dură pentru Alex Bodi. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare

Publicat: 24 Nov. 2020, 15:32 Vedete

Alex Bodi a primit o nouă lovitură! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care se află în arest de aproape două săptămâni, a primit interzis din partea autorităților: Tribunalul Dolj i-a respins cererea de eliberare.

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu, care a fost reținut într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și trafic de persoane, ar mai putea avea o speranță la eliberare la mijlocul lunii decembrie, când cele 30 de zile de arest preventiv se vor scurge. Tribunalul Dolj i-a respins lui Alex Bodi cererea de eliberare înainte de termenul de 30 de zile, arată Click.

Bărbatul rămâne în continuare în arest preventiv, fiind suspect într-un dosar, alături de Adrian Tâmplaru, liderul lumii interlope din Sibiu, dar și alte șapte persoane.

Alex Bodi ar fi făcut investiții uriașe înainte să fie săltat de DIICOT

Potrivit CANCAN, Alex Bodi ar fi investit milioane și ar fi preluat câteva firme din orașul natal, și anume Mediaș. Bărbatul ar fi cumpărat un hotel, dar și cinematograful, dar și o parte din Castelul din zona Sighișoarei, în parteneriat cu șeful și mentorul său, Joseph, ”Prințul criptomonedelor”. Acum, însă, Alex Bodi se află în atenția procurorilor DIICOT și ar putea rămâne fără bunurile de pe numele său, în condițiile în care se adeverește că ar fi fost luate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni.

Cine se afla în locuința lui Alex Bodi în momentul în care trupele DIICOT au descins!

Bărbatul a fost săltat chiar din locuința sa, unde s-ar fi aflat și o tânără șatenă, cu părul lung, despre care se crede că ar fi iubita lui. Alex Bodi nu ar fi pentru prima oară când se află implicat într-o astfel de ipostază. Mai demult, el ar fi primit în contul personal o sumă de bani pentru achitarea ratei la mașina pe care o conducea Cosmin P., alias ”Sharpele nebunu”, fiind pus sub acuzare în dosarul penal. În secvențele filmate de trupele DIICOT se poate observa o domnișoară care stă pe canapea, cu spatele. Oare prezența feminină din casă să fie chiar iubita afaceristului din Mediaș?

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 24 Nov. 2020, 15:32 Vedete
Pe aceeași temă