Mărturisiri șocante făcute de Bianca Drăgușanu despre momentul în care a fost bătută de fostul soț: ”Nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine”

Publicat: 23 feb. 2021, 14:01 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” despre bătaia pe care a încasat-o de la fostul partener al ei, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a vorbit la televizor despre momentele grele prin care a trecut. Vedeta a fost bătută de fostul ei soț, Alex Bodi, căruia i-a făcut și plângere în acest sens.

”Se vede cum sunt cărată din mașină în casă. Cu ce am am trăit eu trei ani de zile care m-a filmat. Nici nu pot să mă uit la imaginile aceastea. Sunt cele în care m-a bătut cel mai rău. M-a cărat… ”, povestea vedeta.

”Nu aveam încotro, nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine”, a mai spus Bianca Drăgușanu la ”Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a explicat ce s-a întâmplat, după ce au fost făcute publice imaginile cu ea bătută

Bianca Drăgușanu s-a prezentat în fața oamenilor legii, după ce a fost citată de către oamenii legii într-un dosar care este vizat fostul ei soț, Alex Bodi. Vedeta a fost citată în calitate de martor și de fostă soție. De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi esste un bărbat periculos.

“Am fost citată, contrar gurilor rele care s-au grăbit să spună că am fost o turnătoare, nu am fost o turnătoare. Am fost citată în acel dosar în calitate de fostă soție și de martoră. Au fost întrebări și despre perioada în care am fost împreună. Cele două dosare au la bază o singură substanță: cât de periculos este acest individ”, a declarat Bianca Dragușanu la ”Xtra Night Show”.

”Nu ai variante să minți. Eu am fost întrebată niște lucruri despre care se știau și despre care eu am fost nevoită să spun adevărul. Eu nu m-am dus acolo să fac o povestitoară sau să spun lucruri, eu am spus clar”, a mai continuat ea.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 23 feb. 2021, 14:01 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă