Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Parchet: ”Dacă «frustrarea» era o boală…”

Publicat: 23 Feb. 2021, 09:23 Vedete

În cursul zilei de ieri, Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Parchet, după ce a fost citată într-un dosar care îl vizează pe fostul ei soț, Alex Bodi. După aceea, bărbatul a avut o reacție.

În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Parchet, în calitate de martor și de fostă soție a lui Alex Bodi. Vedeta a adus dovezi în dosarul de violență. Recent, au fost publicate imagini cu ea din perioada în care a fost bătută. După ce blondina s-a afișat în fața oamenilor legii, Alex Bodi a avut o reacție pe rețelele de socializare.

”Dacă «frustrarea» era o boală… existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteați numai în perfuzii!!!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, arată Cancan.

Bianca Drăgușanu a explicat ce s-a întâmplat, după ce au fost făcute publice imaginile cu ea bătută

Bianca Drăgușanu s-a prezentat în fața oamenilor legii, după ce a fost citată de către oamenii legii într-un dosar care este vizat fostul ei soț, Alex Bodi. Vedeta a fost citată în calitate de martor și de fostă soție. De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi esste un bărbat periculos.

“Am fost citată, contrar gurilor rele care s-au grăbit să spună că am fost o turnătoare, nu am fost o turnătoare. Am fost citată în acel dosar în calitate de fostă soție și de martoră. Au fost întrebări și despre perioada în care am fost împreună. Cele două dosare au la bază o singură substanță: cât de periculos este acest individ”, a declarat Bianca Dragușanu la ”Xtra Night Show”.

”Nu ai variante să minți. Eu am fost întrebată niște lucruri despre care se știau și despre care eu am fost nevoită să spun adevărul. Eu nu m-am dus acolo să fac o povestitoară sau să spun lucruri, eu am spus clar”, a mai continuat vedeta la Antena Stars.

Sursă foto: capturi Video Youtube

Publicat: 23 Feb. 2021, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă