Bianca Drăgușanu a explicat ce s-a întâmplat, după ce au fost făcute publice imaginile cu ea bătută: ”Îmi e frică pentru viața mea”

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:58 Vedete

Bianca Drăgușanu a fost prezentă ieri la Parchet, după ce a fost citată în dosar în calitate de martoră și de fostă soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat în fața oamenilor legii, după ce a fost citată de către oamenii legii într-un dosar care este vizat fostul ei soț, Alex Bodi. Vedeta a fost citată în calitate de martor și de fostă soție. De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi esste un bărbat periculos.

“Am fost citată, contrar gurilor rele care s-au grăbit să spună că am fost o turnătoare, nu am fost o turnătoare. Am fost citată în acel dosar în calitate de fostă soție și de martoră. Au fost întrebări și despre perioada în care am fost împreună. Cele două dosare au la bază o singură substanță: cât de periculos este acest individ”, a declarat Bianca Dragușanu la ”Xtra Night Show”.

”Nu ai variante să minți. Eu am fost întrebată niște lucruri despre care se știau și despre care eu am fost nevoită să spun adevărul. Eu nu m-am dus acolo să fac o povestitoară sau să spun lucruri, eu am spus clar”, a mai continuat vedeta la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu: Nu voiam ca fata mea să mă vadă în situația asta

Totodată, Bianca Drăgușanu a mărturisit public faptul că îi este teamă de Alex Bodi. După ce a publicat imaginile cu ea bătută, mai multe persoane au criticat-o extrem de dur.

“Chiar am ajuns să-mi fie frică de omul ăsta, îmi e frică pentru viața mea, pentru copilul meu. După ce am făcut publice pozele cu mine a început atacurile. Nu e nicio problemă, vor trece și asta. 3 ani de zile am fost victima propriei mele neputințe. Mă simțeam constrânsă. Nu voiam ca fata mea să mă vadă în situația asta. Probabil Dumnezeu așa a vrut. Probabil prima dată, la 20 de ani, nu am învățat din experiența avută și a trebuit să mai trec prin asta”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă