Bianca Drăgușanu, replică acidă pentru Claudia Pătrășcanu! ”Cu excepția faptului că e mamă…”

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:33 Vedete

Bianca Drăgușanu a vorbit seara trecută despre situația dintre ea și Claudia Pătrășcanu. Replicile acide au pornit de la ideea că vedeta ar fi fost văzută goală de către cei doi băieți ai artistei.

Claudia Pătrășcanu susține faptul că cei doi băieți pe care îi are ar fi văzut-o într-o ipostază destul de intimă – goală – pe Bianca Drăgușanu, iar ulterior cei mici ar fi mimat niște scene intime cu păpuși.

“Minte cu o nerușinare ieșită din comun. Ea, cu excepția faptului că e mamă de copii, nu mai știe să facă altceva. Noi niciodată nu ne-am pus în ipostaze în care să ne compromitem de față de copii. Minte ca să facă show, ea vorbește singură. Doamne ferește de așa ceva, să spui aberații din astea. Deci ea îmi dă romane, îmi scrie și mă perie, una îmi spune în mesaje și să mă avertizeze pe mine, iar alta declară despre mine.

Perversitate. Nu ai cum să faci schemele astea decât dacă ai timp liber. Dacă ești disperată tu încerci să găsești soluții, nu îți creezi altele”, a declarat Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu la televizor.

De ce Claudia Pătrășcanu i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este pe departe de a se fi terminat. Fosta soție a afaceristului a mărturist la XNS de ce i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului Gabi Bădălău, a vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” despre relația pe care a avut-o cu bărbatul. Ea a mărturisit că a vorbit și cu Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și i-a cerut ajutorul. Artista a mărturisit că l-a contactat pe bărbat, după ce a înțeles că ar fi avut niște filmulețe compromițătoare cu încă soțul ei. Claudia Pătrășcanu vrea să strângă probe împotriva soțului ei, în acest caz contactându-l și pe Alex Bodi pe rețelele de socializare pentru imaginile pe care le-ar fi avut, arată Spynews.

sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 23 Feb. 2021, 08:33 Vedete
Pe aceeași temă