De ce Claudia Pătrășcanu i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi! Ce informații ar deține despre Gabi Bădălău

Publicat: 20 feb. 2021, 11:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este pe departe de a se fi terminat. Fosta soție a afaceristului a mărturist la XNS de ce i-a cerut ajutorul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului Gabi Bădălău, a vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” despre relația pe care a avut-o cu bărbatul. Ea a mărturisit că a vorbit și cu Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, și i-a cerut ajutorul. Artista a mărturisit că l-a contactat pe bărbat, după ce a înțeles că ar fi avut niște filmulețe compromițătoare cu încă soțul ei. Claudia Pătrășcanu vrea să strângă probe împotriva soțului ei, în acest caz contactându-l și pe Alex Bodi pe rețelele de socializare pentru imaginile pe care le-ar fi avut, arată Spynews.

”Eu consider că nu am făcut nimic rău, pentru că am nevoie în continuare de dovezi. Eu am considerat că nu am făcut nimic rău să-i dau un mesaj. Am tot respectul pentru acest om. Mi s-a părut un om foarte elegant”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Acuze la adresa lui Gabi Bădălău din partea unei foste amante

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău și-a luat inima în dinți și a vorbit despre cel care i-a fost iubit în trecut. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a primit acuze destul de grave la adresa lui, iar femeia, așa cum a spus și în emisiune, o susține pe Claudia Pătrășcanu în acest caz, în războiul pe care îl poartă cu afaceristul, arată Cancan.

Nu se știe numele fetei care i-a fost amantă timp de doi ani, însă Claudia Pătrășcanu a aflat că s-au despărțit cu amenințări venite din partea fostului partener. S-au contactat și s-au susținut una pe cealaltă. În timpul emisiunii „Xtra Night Show” s-a făcut publică o conversație între fosta amantă și Gabi Bădălău.

“Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, a spus femeia.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 20 feb. 2021, 11:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×