Acuze la adresa lui Gabi Bădălău din partea unei foste amante! ”Ți-au luat prafurile mintea!”

Publicat: 20 feb. 2021, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

O fostă presupusă amantă l-a făcut cu ou și cu oțet pe Gabi Bădălău, într-o emisiune de televiziune din România. S-au aruncat cuvinte grele la adresa bărbatului!

O fostă amantă de-ale lui Gabi Bădălău și-a luat inima în dinți și a vorbit despre cel care i-a fost iubit în trecut. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a primit acuze destul de grave la adresa lui, iar femeia, așa cum a spus și în emisiune, o susține pe Claudia Pătrășcanu în acest caz, în războiul pe care îl poartă cu afaceristul, arată Cancan.

Nu se știe numele fetei care i-a fost amantă timp de doi ani, însă Claudia Pătrășcanu a aflat că s-au despărțit cu amenințări venite din partea fostului partener. S-au contactat și s-au susținut una pe cealaltă. În timpul emisiunii „Xtra Night Show” s-a făcut publică o conversație între fosta amantă și Gabi Bădălău.

Fosta amantă: ”De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai?”

“Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, a spus femeia.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 20 feb. 2021, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă