Cine sunt părinții lui Gabi Bădălău. Tatăl său este o persoană publică

Publicat: 19 feb. 2021, 12:47 Autor: Elena Vedete

Gabi Bădălău apoape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Milionarul a devenit cunoscut datorită relațiilor pe care le-a avut cu diverse vedete autohtone: Raluca de la Bambi, Ramona Gabor, Andreea Mantea și mai apoi din cauza scandalurilor publice cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

Nici nu ieșise bine Gabi Bădălău din vizorul publicațiilor mondede, când a început o relație, la începutul acestui an, cu Bianca Drăgușanu. La numai câteva săptămâni după ce și-au făcut publică relația, cei doi s-au despărțit, chiar dacă își făcuseră planuri de nuntă.

Știi atât de multe despre Fabi Bădălău, însă știi cine sunt părinții lui?

Cine este Niculae Bădălău, tatăl lui Gabi Bădălău

Niculae Bădălău s-a născut la data de  8 decembrie 1960, în localitatea Ogrezeni din județul Giurgiu. Nicolae Bădălău este politician, membru al Parlamentului României. Mai mlult decât atât, tatăl lui Gabi Bădălău este președintele organizației județene PSD Giurgiu.

În legislatura 2004-2008, Niculae Bădălău a fost ales deputat pe listele PSD și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Estonia și Republica Panama. În legislatura 2008-2012, Niculae Bădălău a fost ales senator pe listele PSD. A fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Albania, Republica Elenă și Republica Lituania. În legislatura 2016-2020, Niculae Bădălău a fost ales senator pe listele PSD. A fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Letonia și Regatul Țărilor de Jos (Olanda).

Niculae Bădălău a fost și ministrul al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din noiembrie 2018 – până în noiembrie 2019.

Potrivit CV-ului,  Nicolae Bădălău este din anul 2013 „Doctor in Stiinte Economice/ Domeniul Management”, disciplina principală studiată fiind „Managementul Administratiei Publice. Strategii de Modernizare”. În perioada 2004-2008 a studiat dreptul la Universitatea Bioterra, Bucuresti. Ca mulți alți politicieni, este și absolvent al Colegiului Național de Apărare. În perioada 1981-1985 a studiat la Facultatea de Îmbunătățiri Funciare. În perioada 1997-2002 la Institutul Agronomic „Nicolae Bălcescu” București.

Ce avere are Niculae Bădălău

Potrivit declarației de avere, Niculae Bădălău deține împreună cu soția sa, Rodica Bădălău, cinci terenuri, dintre care patru în intravilan, în Bolintin Vale și București. De asemenea, mai au o casă de vacanță de peste 400 mp în Ogrezeni, Giurgiu (o parte din ea moștenită, iar cealaltă cumpărată). Aceștia mai dețin și o casă de locuit de 863 mp în Bolintin Vale. În declarația de avere sunt trecute bijuterii de 25.000 euro și tablouri de 12.000 euro.

În conturi are aproape 35 de mii de euro, 93 de mii de lei și 6 mii de dolari.

Cine este Rodica Bădălău, mama lui Gabi Bădălău

Dacă despre tatăl se cunosc atât de multe lucruri, acesta fiind o persoană publică, despre mama sa se știu foarte puține. Rodica Bădălău este cadru didactic în Bolintin Vale și este o prezență extrem de discretă în spațiul public. Femeia se impplică în tot felul de activități cu copii, așa cum relatează presa locală.

Niculae Bădălău a fost acuzat de corupție

După unele anchete jurnalistice apărute în presă, Agenția Națională de Integritate a cerut în octombrie 2009 anchetarea lui Bădălău sub suspiciunea de spălare de bani, precum și fals în declarații. Însă, Niculae Bădălău a fost achitat în ambele dosare.

 

Sursa foto: Giurgiuveanul, Arhiva Ciao, Cancan

Publicat: 19 feb. 2021, 12:47 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×