Gabi Bădălău, amenințat cu dezmoștenirea, dacă nu-i dă papucii Biancăi Drăgușanu!

Publicat: 27 May. 2022, 12:35 Vedete

Mereu surprinzătoare, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns într-o altă etapă extrem de ”periculoasă”! Părinții afaceristul l-au amenințat pe acesta că-i vor închide robinetul cu bani dacă va continua relația cu celebra blondă. 

Bianca Drăgușanu nu a avut niciodată relații care să nu facă ”valuri”, însă, de departe, cea cu Bădălău este ca un taifun! Răvășește tot în calea ei și poate trece de la o extremă la alta în decurs de câteva zile…

Dacă cei doi protagoniști s-au obișnuit deja cu adrenalina pe care le-o dă această relație, nu același lucru se poate spune și despre părinții lui Bădălău. Care nu și-au dorit-o ca noră pe Bianca, iar aceasta nu pare să cedeze ușor presiunilor. Așa cum a făcut, se pare, recent, iubitul ei.

CANCAN.RO a aflat că mesajul publicat de afacerist pe Instagram, prin care anunța că este singur din nou, ar fi fost premeditat sub amenințările familiei sale. Care i-a spus că nu va mai fi spriinit cu bani dacă nu-i pune capăt. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Bianca Drăgușanu, despre Bădălău: ”Altora le plac combinațiile…”

Gabi Bădălău a fost cel care a anunțat primul că relația cu Bianca s-a încheiat și, spunea el, au rămas prieteni. Ulterior, fosta lui parteneră, deranjată probabil că acesta a luat inițiativă lăsând să se înțeleagă că a fost ideea lui, a ieșit și a explicat că de fapt decizia i-ar fi aparținut ei. Este, se pare, un război al orgoliilor!

A fost o chestie acum câteva săptămâni. Și, de atunci, la revedere. Fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie… Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite.

Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea…”, a explicat blonda.

Publicat: 27 May. 2022, 12:35 Vedete
Pe aceeași temă