De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Apropiații afaceristului fac dezvăluiri

Publicat: 15 Feb. 2021, 13:21 Vedete
De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Apropiații afaceristului fac dezvăluiri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu câteva zile, iar mulți s-au întrebat care sunt adevăratele motive ale despărțirii. Prietenii apropiați ai afaceristului au făcut declarații incredibile despre ce s-a întâmplat între cei doi.

Relația dintre Bianca și Bădălău a început frumos, însă nu s-a terminat la fel… Se pare că unul dintre motivele care l-a făcut pe afacerist să renunțe la celebra blondină a fost faptul că acesta nu a rupt de tot legătura cu Alex Bodi. Mai mult, pe lângă acest lucru, vedeta ar fi mult prea costisitoare, iar fostul partener al Claudiei Pătrășcanu nu ar mai fi avut cum să susțină această relație.

Potrivit Cancan, de la planurile de nuntă pe care cei doi le-au făcut, au ajuns să se despartă definitiv. Se pare că Bădălău nu a suferit prea mult după această despărțire, asta pentru că a trecut deja la cucerirea unei alte femei.

Apropiații afaceristului au vorbit despre ruptura dintre cei doi: ”Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, a declarat un apropiat pentru sursa citată mai sus.

Gabi Bădălău, declarații ironice după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost cea care a anunțat prima oară despărțirea de Gabi Bădălău, prin intermediul unor filmulețe pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Aceasta nu a dezvăluit prea multe lucruri la acel moment, le-a transmis fanilor doar faptul că este o femeie liberă.

Spre surprinderea multora și Bădălău a făcut câteva declarații în ceea ce privește despărțirea de celebra blondă. Deși în urmă cu câteva săptămâni aceștia plănuiau să se căsătorească, de aseara se pare că nici măcar nu se mai urmăresc pe rețele de socializare.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus controversatul milionar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Feb. 2021, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă