Bianca Drăgușanu, curtată de un milionar cu nevastă acasă! Totul s-a întâmplat într-o stațiune din Turcia

Publicat: 29 iul. 2022, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete

Patronul unui hotel din Antalya, acolo unde Bianca Drăgușanu își petrece o scurtă vacanță alături de Sofia și mama ei, a pus ochii pe blondă. Acesta ar fi făcut deja demersuri ca să-i arate că o place, deși este un bărbat căsătorit! 

Bianca Drăgușanu a ales Turcia pentru o vacanță de vis, renunțând la Dubai, destinație cu care obișnuise. Nu s-a dus singură acolo, dar nici cu Gabi Bădălău, iubitul ei oficial. Cu ea se află, în Antalya, mama ei și Sofia, fetița de șase ani pe care o are cu Victor Slav.

Un resort de cinci stele a ales Bianca, acolo unde a găsit o adevărată minunăție, mai ales pentru micuța ei, cu chef nebunesc de joacă.

Bianca și-a controlat mereu, și din priviri, odorul. Un minuțel nu l-a lăsat nesupravegheat. Dar nici nu a știut o clipă că, la rândul ei, este privită și supravegheată. Cineva îi făcea ochi dulci. Era chiar patronul resortului unde Bianca a făcut senzație cu trupul tras prin inel și cu outfiturile cu care a impresionat în fiecare zi.

Turcul nu s-a ”aruncat” direct, doar a admirat-o, dar a și dat de înțeles că o vrea! Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Cum a împăcat-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât, la mijlocul lunii mai, să mai acorde încă o șansă legăturii lor amoroase. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, indiferent de cei care doresc să pună punct poveștii de iubire dintre ei.

Recent, paparazzi i-au întâlnit pe cei doi la NUBA București, poate cel mai select local din Capitală.

Îmbrăcați super elegant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns în club aproape de miezul nopții. Au intrat în local ținându-se de mână, fix ca doi îndrăgostiți. S-au „postat” la masa pe care o aveau rezervată și au început show-ul.

Publicat: 29 iul. 2022, 10:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×