Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce l-a fugărit în chiloți pe Bădălău: ”Dragostea nu e pentru totdeauna”

Publicat: 27 Apr. 2022, 10:45 Vedete

La scurt timp după ce gestul ei, de a lua la pumni și picioare invitații unei petreceri organizate de Gabi Bădălău, a făcut înconjurul României, Bianca Drăgușanu s-a calmat și a vorbit despre dragoste, relații și compromisuri. În discuție a fost adus și Botezatu, despre care a dezvăluit dacă l-a iubit cu adevărat!

S-a iubit pe bune cu designerul, dar l-ar fi și folosit. Fapt pe care îl recunosc amândoi. Pentru mult timp, primele pagini ale ziarelor, dar și emisiunile televizate o aveau protagonistă pe „Bianca lui Bote”, care a știut să profite la maximum de atenția acordată. Odată cu ea a apărut și conceptul de asistentă TV, în emisiunea lui Dan Capatos. Statut care a făcut-o ulterior să fie una dintre cele mai curtate femei din România.

Acum, Bianca vorbește deschis și asumat despre trecutul său alături de designer, precum și despre viața amoroasă „la zi”.

Fără doar sau poate, omul care m-a adus pe mine în punctul acela să apar în prezența publicului, a fost Cătălin Botezatu. Eu am devenit o Bianca și Bianca, în momentul în care am fost văzută la brațul lui.

El a fost omul care m-a adus în fața presei! Eu nu consider că am ghinion în dragoste, eu consider că am ce vreau eu să am, când nu mă mai regăsesc, eu plec! Viața este ca o călătorie, nimic nu e pentru totdeauna.

Nici dragostea nu e pentru totdeauna, nici nimic! Am avut momente în viața mea când credeam că este pentru totdeauna. Diamantele sunt pentru totdeauna!”, spune Bianca Drăgușanu. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu și-a amânat vacanța după ce Sofia s-a îmbolnăvit

Vedeta avea planuri de călătorie, de Paște, într-o destinație exotică. Însă acestea au fost date peste cap după ce fiica ei s-a molipsit cu o răceală.

Și pentru a nu renunța la aspectul de invidiat, și-a făcut un plan bine pus la punct.

Nu doar că nu a gătit de sărbători, ba mai mult! A tratat Paștele ca pe o zi obișnuită și a mers la sala de fitness. Așa cum îi este obiceiul în majoritatea timpului. Iar viziunea orientată către afaceri o ajută și mai mult pe divă. Nu gătește, nu comandă, ci primește… cozonaci care o urmăresc pentru a fi promovați pe Instagram.

Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât. Stau cu fetița, căreia aștept să îi treacă răceala asta. Dacă nu era să fie răcită, plecam cu ea”, susține Bianca.

Publicat: 27 Apr. 2022, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă